Twee jonge fietssters zwaargewond bij aanrijding met auto

Twee jonge fietssters zwaargewond bij aanrijding met auto

Geplaatst op 9 juni 2023, om 12:28 uur

OSS – Twee tienermeisjes zijn vrijdagochtend rond 8.15 uur gewond geraakt toen zij op de fiets werden geschept door een auto aan de Galliërsweg in Oss. De fietsers werden geraakt door een auto ter hoogte van vervoersbedrijf van Driel.

Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is nog onbekend. Meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Een van de slachtoffers liep volgens de politie zorgwekkend hoofdletsel op. Een slachtoffer is met spoed naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen vervoerd onder begeleiding van de arts uit de traumahelikopter. Het andere slachtoffer werd ook met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder is meegenomen voor vervoer. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Foto’s: Thomas Bunthoff