20-jarige man gearresteerd na vermeende mishandeling en vernieling

20-jarige man gearresteerd na vermeende mishandeling en vernieling

Geplaatst op 5 juni 2023, om 13:44 uur

PUTTEN – In de late avonduren van zondag eindigt een incident nabij chaletpark de Konijnenburg in Putten met de arrestatie van een twintigjarige man uit Amersfoort.

Met de hulp van drie politieagenten wordt hij in een politieauto geplaatst en overgebracht naar het politiebureau. Volgens de politie is er aanvankelijk gedacht dat er een mes bij het incident betrokken was, maar dit blijkt niet het geval te zijn. Een woordvoerder verklaart aan de Stentor: “Bij de jongen is geen wapen aangetroffen.”

De exacte gebeurtenissen blijven onduidelijk, maar de jonge vrouw heeft aangifte gedaan van mishandeling en vernieling. Na het incident zou de man op de vlucht zijn geslagen, maar hij kon even verderop worden gearresteerd.

Foto’s: Persbureau Heitink