Auto schept snorfietser, slachtoffer raakt ernstig gewond

Auto schept snorfietser, slachtoffer raakt ernstig gewond

Geplaatst op 3 juni 2023, om 02:40 uur

LUNTEREN – Op vrijdagavond vond er kort voor middernacht een ernstige aanrijding plaats op de Postweg in Lunteren. Bij een oversteekplaats werd een man op een Solex snorfiets aangereden, waarna de auto even verderop stopte. Vanwege de ernst van het letsel werden een traumahelikopter en twee ambulances opgeroepen.

Het slachtoffer, de bestuurder van de Solex snorfiets, liep ernstige verwondingen op als gevolg van de aanrijding. Vanwege de ernst van zijn letsel werd besloten om een traumahelikopter in te zetten. Het slachtoffer is per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De exacte toedracht van de aanrijding en de omstandigheden die hebben geleid tot het ongeval zijn op dit moment niet bekend. De politie zal een onderzoek instellen om meer duidelijkheid te verkrijgen over de oorzaak.

Foto’s: Daniel Hol/Persbureau Heitink