Auto rijdt water in met peuter, omstanders springen water in

Auto rijdt water in met peuter, omstanders springen water in

Geplaatst op 4 juni 2023, om 13:35 uur

MAASSLUIS – In de Haven van Maassluis is zondagmiddag een voertuig te water geraakt. In het voertuig zaten drie personen waaronder een kind.

De bestuurder wilde het kindje van 1,5 jaar oud uit het voertuig halen toen de auto het water in rolde. De man is samen met een omstander het water ingesprongen en het kindje uit de auto gehaald. Hulpdiensten, waaronder de duikers van de brandweer zijn massaal ter plaatsen. De auto is vanaf een parkeerplaats het water in gerold en ligt volledig onder water.

Duikers van de brandweer zijn in het water om te controleren of er niemand meer in het voertuig aanwezig is. Naar alle waarschijnlijkheid is de bestuurder de handrem vergeten waardoor de auto het water in rolde.

Foto’s: Nieuws op Beeld / Jay Koek