Kind (4) gereanimeerd bij zwembad tijdens ‘opa en oma-dag’

Kind (4) gereanimeerd bij zwembad tijdens ‘opa en oma-dag’

Geplaatst op 4 juni 2023, om 17:17 uur

LEIDSCHENDAM – Op zondagmiddag werd een 4-jarig kind met spoed naar het ziekenhuis vervoerd na een val in zwembad De Fluit in Leidschendam.

Rond 14.00 uur werden de hulpdiensten opgeroepen. Naast twee ambulances en de politie werd ook een traumahelikopter ter plaatse gestuurd. De helikopter landde in het gras van het nabijgelegen Fluitpolderplein, vlak bij het zwembad.

Volgens Regio15 zou het kind in het zwembad te water zijn geraakt. Het incident vond plaats tijdens de zogenaamde ‘opa en oma-dag’ in het zwembad. Het slachtoffer werd na korte tijd opgemerkt en uit het water gehaald. Op de kant is het kind succesvol gereanimeerd. Daarna is het slachtoffertje met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.