Vermiste Delfino (70) dood aangetroffen in tuin bij kerk

Vermiste Delfino (70) dood aangetroffen in tuin bij kerk

Geplaatst op 1 juni 2023, om 17:08 uur

HILLEGOM – De overleden persoon die donderdagochtend is gevonden in de tuin van de voormalig Sint-Jozefkerk aan de Hoofdstraat in Hillegom, is de vermiste 70-jarige Delfino. Uit onderzoek is gebleken dat er geen sprake is van een misdrijf, meldt de politie.

De politie maakte de vermissing van de 70-jarige Hillegommer op 11 april bekend, schrijft Omroep West. Ook het opsporingsprogramma Team West besteedde aandacht aan de vermissing. De politie deelde daarin de laatst bekende beelden van Delfino. Hij was op vrijdag 7 april nog gefilmd bij twee supermarkten in Hillegom. Later die avond kocht hij een treinkaartje op het station en was hij gezien bij het café in het dorp. De middag daarna zou Delfino zijn woning hebben verlaten.

De politie zocht op meerdere plekken, maar zonder resultaat. Ook werd een foto verspreid en werden ziekenhuizen en apotheken benaderd, omdat de man afhankelijk was van zijn medicijnen.

Donderdag maakt de politie bekend dat zijn lichaam is aangetroffen in de tuin van de voormalige kerk. De vindplaats is op een steenworp afstand van zijn woning. Hoe de man daar terecht is gekomen, is onduidelijk.