Overval bij Kamera Express, politie zoekt verdachte

Overval bij Kamera Express, politie zoekt verdachte

Geplaatst op 31 mei 2023, om 17:11 uur

ARNHEM – Op de Kronenburgsingel in Arnhem heeft woensdagmiddag een overval plaatsgevonden bij Kamera Express. Hierbij heeft de dader gedreigd met een wapen.

Rond 16:45 uur heeft de overval plaatsgevonden bij Kamera Express. Daarbij heeft de dader gebruik gemaakt met een wapen. Om wat voor wapen het gaat, is nog onbekend. Na de overval is de dader gevlucht in onbekende richting.

Burgernet
Na de overval is een burgernet bericht verspreid om uit te kijken naar de verdachte. De verdachte is een blanke man, draagt een zwart trainingspak met een rode streep en rijdt op een zwarte scooter zonder kentekenplaat. Wie de verdachte ziet wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 112.

Foto’s & video: Persbureau Heitink