Bewoner overleden na felle brand in woning

Bewoner overleden na felle brand in woning

Geplaatst op 31 mei 2023, om 17:30 uur

NIJMEGEN – In de nacht van zaterdag op zondag heeft er een felle brand gewoed in een portiekflat aan de Sperwerstraat in Nijmegen. De bewoner, een man van in de 60, werd diezelfde nacht zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. De politie, bevestigt woensdag aan De Gelderlander dat de man is overleden.

Rond 03:30 uur ontdekte de bovenbuurvrouw de brand en belde 112. Bewoners van de portiekflat van drie lagen moesten vlak daarna met spoed hun woning uit van de uitgerukte brandweer en politie. Uit het raam van de getroffen middenwoning kwam op dat moment veel rook. Ook waren er vlammen te zien. Hoe de brand is ontstaan, is onbekend.

Woensdag laat de politie weten dat de bewoner van de woning waar de brand heeft gewoed, is overleden. Het onderzoek naar de toedracht van de brand loopt nog, maar er is geen aanwijzing voor een misdrijf.