Man die eerder werd neergeschoten na week alsnog overleden

Man die eerder werd neergeschoten na week alsnog overleden

Geplaatst op 28 mei 2023, om 20:42 uur

KATWIJK – De 22-jarige man uit Katwijk, die vorige week zaterdag op zondagnacht zwaargewond raakte bij een schietincident in de Talmastraat in Katwijk, is deze zondag alsnog aan zijn verwondingen overleden. Vorige week werd al een 24-jarige Katwijker opgepakt als verdachte in de zaak. Hij is nog steeds verdacht van mogelijke betrokkenheid, maar inmiddels wel vrijgelaten.

Het slachtoffer werd in de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 mei om 04.45 zwaargewond gevonden op de Talmastraat en naar een ziekenhuis gebracht.

Een Team Grootschalige Opsporing van de politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op om zich te melden, ook als ze bijvoorbeeld camerabeelden hebben. Het team is specifiek op zoek naar de badslippers die het slachtoffer vlak voor het incident droeg en die nog niet zijn teruggevonden.

Lees ook: Aanhouding na schietpartij met zwaargewonde