Aanhouding na schietpartij met zwaargewonde

Aanhouding na schietpartij met zwaargewonde

Geplaatst op 21 mei 2023, om 16:46 uur

KATWIJK – In de nacht van zaterdag op zondag heeft er een schietincident plaatsgevonden op de Talmastraat in Katwijk. Een 22-jarige man uit Katwijk raakte daarbij zwaargewond en is vervoerd naar het ziekenhuis. Later kon een verdachte worden aangehouden.

Rond 04:45 werd het slachtoffer zwaargewond aangetroffen voor een woning op de Talmastraat. Hulpdiensten kwamen snel ter plaatse, waarna de man met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. De politie is direct een onderzoek gestart en kon op basis van een getuigenverklaring later een 24-jarige man uit Katwijk aanhouden. Zijn betrokkenheid bij de schietpartij wordt nog onderzocht.

Team Grootschalige Opsporing
Naar aanleiding van het schietincident is onder leiding van de officier van justitie een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart. Het onderzoeksteam kan de hulp van getuigen goed gebruiken. Heeft u iets gezien of gehoord met betrekking tot het schietincident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via M.: 0800-7000.