Dodelijk slachtoffer (77) werd aangereden tijdens het onkruid plukken

Dodelijk slachtoffer (77) werd aangereden tijdens het onkruid plukken

Geplaatst op 19 mei 2023, om 17:07 uur

TWELLO – Bij een ongeluk op de Frans Halsstraat  in Twello is vrijdagochtend een 77-jarige vrouw uit die plaats om het leven gekomen. Het slachtoffer kwam onder een auto terecht die uit de parkeergarage reed, meldt De Stentor.

Het ongeluk gebeurde rond 10:00 uur bij de uitgang van de parkeergarage. De vrouw was daar aan het onkruid plukken bij de in- en uitrit van de parkeergarage van het appartementencomplex. Een automobilist, die uit de parkeergarage kwam, zag de vrouw over het hoofd en reed over het slachtoffer heen. Hulpdiensten kwamen ter plaatse en moesten de auto optillen om bij het slachtoffer te kunnen komen. Echter mocht de hulp niet meer baten en overleed het slachtoffer.

Een 79-jarige man uit Twello, de bestuurder van de auto, is aangehouden, meldt de politie. Volgens de politiewoordvoerder is dat een standaard procedure. De overleden vrouw en de aangehouden man waren beide op leeftijd.