82-jarige man overleden door eenzijdig ongeval

82-jarige man overleden door eenzijdig ongeval

Geplaatst op 19 mei 2023, om 17:35 uur

VRIEZENVEEN/WESTERHAAR – Bij een eenzijdig ongeluk op de Hoofdweg tussen Westerhaar en Vriezenveen is vrijdagochtend een 82-jarige man uit Westerhaar om het leven gekomen.

Even voor 10:00 uur vond de aanrijding plaats, waarna de hulpdiensten werden gealarmeerd. Ter plekke was een auto door onbekende oorzaak van de weg geraakt en tegen een toegangspoort van een woning geklapt. De hulpdiensten haalde het slachtoffer uit de auto waarna hij met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht. Daar overleed de man aan zijn verwondingen.

Weg lange tijd dicht
De Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie werd ingeschakeld om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeluk. Hierdoor was de weg tussen Vriezenveen en Westerhaar afgesloten. Omdat de VOA ook bij een ander ernstig ongeval aanwezig was, kon dit nog enige tijd in beslag nemen.