Ruzie tussen vijf mannen loopt uit op steekpartij, een gewonde en drie aanhoudingen

Ruzie tussen vijf mannen loopt uit op steekpartij, een gewonde en drie aanhoudingen

Geplaatst op 19 mei 2023, om 17:00 uur

ZEGVELD – Bij een steekpartij op de Dorpstraat in Zegveld is vrijdagmiddag een man gewond geraakt. De steekpartij vond plaats nadat vijf mannen ruzie met elkaar kregen bij een woning.

Even na 13:10 uur kwam de melding van de steekpartij binnen. Ter plekke kregen vijf mannen ruzie met elkaar bij een woning, waarna een van de mannen met een wapen begon te steken. Het slachtoffer werd op straat behandeld door het ambulancepersoneel en vervolgens naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe de man er aan toe is, is niet bekend.

De politie heeft drie personen aangehouden, onder wie het slachtoffer. De politie doet verder onderzoek naar wat er precies heeft plaatsgevonden. Ook de rol van de andere twee mannen wordt onderzocht.