Man (22) en vrouw (20) aangehouden voor schietincident

Man (22) en vrouw (20) aangehouden voor schietincident

Geplaatst op 15 mei 2023, om 12:20 uur

TILBURG – De politie heeft zondagavond een man en een vrouw aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij een schietpartij in Tilburg.

Op de parkeerplaats van een supermarkt op het Bart van Peltplein werd zondagavond een 21-jarige man uit Tilburg in zijn been geschoten. De daders sloegen na het incident op de vlucht. De recherche begon direct na het schietincident met een uitgebreid onderzoek. In Berkel-Enschot werd zondagavond een 22-jarige man uit die plaats aangehouden. In Goes werd een 20-jarige vrouw aangehouden.

Het slachtoffer van het schietincident is zondagavond naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe het met de Tilburger gaat, is niet bekendgemaakt. De politie houdt er rekening mee dat het om een drugs gerelateerd voorval gaat.

Foto’s: Toby de Kort