Automobiliste (23) die man aanreed meldt zich bij politie

Automobiliste (23) die man aanreed meldt zich bij politie

Geplaatst op 15 mei 2023, om 11:49 uur

WAALWIJK – De automobiliste die zondag een voetganger aanreed op de A59 bij Waalwijk heeft zichzelf zondagavond gemeld bij het politiebureau in Den Bosch. Het gaat om een 23-jarige vrouw uit Oss, meldt de politie maandag. Haar auto is in beslag genomen.

Het slachtoffer van de aanrijding is een 56-jarige Poolse man. Hij is met onbekende verwondingen in het ziekenhuis opgenomen. Waarom hij de snelweg opliep, is nog niet duidelijk. De politie doet daar onderzoek naar, maar heeft de man zelf nog niet kunnen spreken.

De automobiliste reed zondag na het ongeluk door, maar ze meldde zich dus later op de avond bij de politie. Ze wordt nog gehoord, zegt een woordvoerder. Meerdere mensen waren getuige van de aanrijding.

Foto´s: FPMB


Door: ANP