Automobilist crasht in sloot en is daarna spoorloos

Automobilist crasht in sloot en is daarna spoorloos

Geplaatst op 14 mei 2023, om 10:26 uur

GOIRLE – In de nacht van zaterdag op zondag werden de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een auto te water aan de Turnhoutsebaan in Goirle. Voorbijgangers zagen een auto met zijn neus in de sloot staan en belden direct de hulpdiensten. De brandweer rukte massaal uit om de bestuurder te zoeken.

De politie en brandweer begonnen een zoekactie in en rond de sloot waarin de auto lag. De bestuurder bleek echter niet in het voertuig te zitten. De telefoon van de eigenaar lag nog wel in de auto en om meer informatie te verkrijgen werd het raam van de auto ingeslagen.

De politie vermoedt dat de bestuurder naar huis is gelopen na het verliezen van de macht over het stuur in een flauwe bocht. De reden van het ongeval is nog onbekend en wordt onderzocht door de politie.

De bestuurder is nog niet gevonden en de politie is op zoek in de omgeving. Het is nog niet duidelijk waarom de bestuurder na het ongeval is vertrokken en hoe het met hem gaat.

Foto’s: Toby de Kort