UPDATE: Illegaal Raveparty voorbij, 150 bezoekers vertrokken

UPDATE: Illegaal Raveparty voorbij, 150 bezoekers vertrokken

Geplaatst op 14 mei 2023, om 09:59 uur

LAAG-KEPPEL – De politie heeft aangegeven dat het illegale feest aan de Eldrikseweg in Laag-Keppel voorbij is. De feestgangers hebben gehoor gegeven aan het verzoek van de politie om de locatie te verlaten. De politie was ter plaatse nadat meerdere omwonenden melding hadden gemaakt van geluidsoverlast. Het bleek te gaan om 100 tot 150 feestgangers. De politie heeft geen aanhoudingen verricht en het vertrek van de feestgangers verliep rustig.

Het illegale feest begon in de nacht van zaterdag op zondag en de omwonenden hebben veel last gehad van de muziek. De politie kwam ter plaatse en heeft de situatie in kaart gebracht. Na het verzoek van de politie hebben de feestgangers de locatie verlaten. De politie heeft aangegeven dat het goed is dat de feestgangers gehoor hebben gegeven aan het verzoek van de politie en dat er geen problemen zijn ontstaan bij het vertrek van de feestgangers.

Voor de omwonenden is er een einde gekomen aan een onrustige nacht. Ze hebben veel last gehad van de muziek en zijn blij dat de situatie is opgelost.

Foto’s & video: Roland Heitink