Wielrenner zwaargewond aangetroffen met gloednieuwe racefiets

Wielrenner zwaargewond aangetroffen met gloednieuwe racefiets

Geplaatst op 13 mei 2023, om 10:46 uur

EINDHOVEN – Rond kwart voor tien werd er nabij een fietstunneltje onder de Boutenslaan een ernstig gewonde man aangetroffen. In zijn buurt lag een gloednieuwe race fiets, met het winkel kaartje er nog aan.

De man was ernstig gewond, en in het begin slecht aanspreekbaar. Hij had zelf ook geen idee wat er precies gebeurt was. Er werden meerdere ambulances en een traumaheli opgeroepen, uiteindelijk is de man met ernstig letsel naar een ziekenhuis in eindhoven gebracht.

Hoe de man die vermoedelijk op de race fiets reed ten val is gekomen is voor de politie een raadsel, vermoedelijk maakte hij een proefrit op de fiets. De politie doet een oproep aan getuigen om zich te melden, er bestaat namelijk een kans dat de man moest uitwijken of is geraakt door een andere weggebruiker.