Vrouw valt in water tijdens potje seks, man probeert haar te redden

Vrouw valt in water tijdens potje seks, man probeert haar te redden

Geplaatst op 13 mei 2023, om 10:58 uur

KROMMENIE – Er heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een opmerkelijk incident plaatsgevonden in Krommenie (Noord-Holland). Een man en vrouw zijn in het water beland achter de kerk in de Zuiderhoofdstraat. De vrouw verloor haar evenwicht toen het stel seks had in de bosjes. De man probeerde haar uit de sloot te halen, maar viel er toen zelf ook in.

Het stel had na het bezoeken van een café besloten om nog even de bosjes in te duiken. Tijdens de daad verloor de vrouw haar evenwicht en viel in het water. De man heeft vervolgens zo’n 20 minuten geprobeerd om haar uit het water te trekken, maar viel er toen zelf ook in. Hij belde uiteindelijk 112 omdat het niet lukte om de vrouw op het droge te krijgen.

De hulpdiensten werden omstreeks 3.00 uur gealarmeerd en kwamen ter plaatse. Naast de politie en een ambulance kwam ook de brandweer op de melding af. Toen agenten arriveerden, had de man de vrouw inmiddels op de kant weten te krijgen. De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De man kon na het incident alleen naar huis gaan.