Snelweg dicht door ongeval met zeven voertuigen

Snelweg dicht door ongeval met zeven voertuigen

Geplaatst op 13 mei 2023, om 13:31 uur

MAASBRACHT – Op de A2 bij Maasbracht heeft er een ongeval plaatsgevonden waarbij zeven voertuigen betrokken waren. De snelweg in noordelijke richting is hierdoor volledig afgesloten en er ontstond al snel een flinke file van zo’n 4 kilometer met een vertraging van minstens 20 minuten.

Het ongeval gebeurde rond 12:50 uur en de hulpdiensten werden direct gealarmeerd. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Het is ook nog onbekend of er slachtoffers zijn gevallen en zo ja, hoe ernstig hun verwondingen zijn.

Rijkswaterstaat heeft inmiddels maatregelen genomen om het verkeer om te leiden via de A73 richting Eindhoven. Automobilisten die vanuit het noorden richting Maasbracht rijden, moeten rekening houden met vertragingen en omrijden via deze omleidingsroute. Het is nog niet duidelijk wanneer de A2 weer volledig open zal gaan voor het verkeer.
facebook