Twee gewonden na conflict tijdens nachtelijke verkoopafspraak

Twee gewonden na conflict tijdens nachtelijke verkoopafspraak

Geplaatst op 13 mei 2023, om 10:33 uur

BERGEN OP ZOOM– In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn twee mannen gewond geraakt na een verkoopafspraak die uitliep op onenigheid. Er is op dit moment nog niemand aangehouden in verband met het incident.

Rond middernacht hadden drie mannen een afspraak met een man voor de verkoop van een fiets op een parkeerplaats aan de Karel Doormanstraat. Toen de partijen het niet eens werden over de verkoopprijs, verwondde de ‘koper’ één van de verkopers met een scherp voorwerp. De twee andere mannen probeerden de verdachte tegen te houden, maar liepen hierbij zelf lichte verwondingen op.

De gewonde mannen zijn overgebracht naar het ziekenhuis en de politie is een onderzoek gestart naar het incident. Op dit moment is nog niet bekend wie de verdachte is en of er nog meer mensen bij het incident betrokken waren. De politie roept eventuele getuigen op om zich te melden en informatie te delen die kan leiden tot het opsporen van de dader.

Foto’s: Venema Media