Limburgse militair verdacht van handel in anabolen

Limburgse militair verdacht van handel in anabolen

Geplaatst op 10 mei 2023, om 11:41 uur

MAASTRICHT – Een militair is dinsdag aangehouden op verdenking van handel in anabole steroïden. De marechaussee kwam de verdachte op het spoor nadat de dienst was getipt over handel van een militair in het verboden middel.

In de woning van de verdachte uit Limburg vonden de marechaussee en medewerkers van de Nederlandse Dopingautoriteit een onbekende hoeveelheid anabole steroïden. Het prestatieverhogende middel is populair bij amateursporters die snel spiermassa willen kweken. Anabole steroïden staan op de dopinglijst en handel erin is verboden.

De verdachte zit vast. De afdeling militaire zaken van het Openbaar Ministerie doet onderzoek.

facebook