Twee gewonden na forse aanrijding tussen auto en busje

Twee gewonden na forse aanrijding tussen auto en busje

Geplaatst op 8 mei 2023, om 14:35 uur

WERKENDAM – Op de kruising Bandijk met de Kroonweg in Werkendam heeft maandag aan het einde van de ochtend een ongeval plaatsgevonden tussen twee voertuigen.

Nadat de melding van het ongeluk binnen kwam bij de meldkamer rukten de brandweer en de ambulancedienst met spoed uit. Ter plekke botste een personenauto en een busje op elkaar, waarna de auto naast de weg in een lager gelegen sloot terecht kwam. Na bijna een uur kon het slachtoffer van de auto door de brandweer het voertuig worden gehaald.

Een opgeroepen traumahelikopter landde in de buurt om assistentie te verlenen. Uiteindelijk zijn twee personen door de ambulancedienst overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Foto’s: Jeroen Stuve