Automobilist zwaargewond na frontale klap tegen boom

Automobilist zwaargewond na frontale klap tegen boom

Geplaatst op 8 mei 2023, om 10:46 uur

VORDEN – Op de Ruurloseweg (N319) tussen Vorden en Ruurlo is maandagochtend een auto frontaal tegen een boom gebotst.

Even voor 09:20 uur kwam de melding van het ongeluk binnen bij de meldkamer. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter en meerdere brandweereenheden, werden met spoed opgeroepen. Ter plekke was door onbekende oorzaak een auto van de weg geraak en frontaal tegen een boom gebotst.

Rendez-vous
Het slachtoffer, een man, werd zwaargewond per ambulance overgebracht naar het Radboud-ziekenhuis in Nijmegen. Onderweg, op de A348 bij Ellecom, stond een arts van de traumahelikopter klaar. De arts is in de ambulance gestapt, waarna de rit richting Nijmegen werd vervolgt.

Na het ongeval werd de weg volledig afgesloten voor verkeer. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Naar verwachting zal de weg tussen Vorden en Ruurlo tot 11:30 uur afgesloten zijn.

Foto’s & video: Roland Heitink