NS tegen festivalbezoekers: houd laatste reis in de gaten

NS tegen festivalbezoekers: houd laatste reis in de gaten

Geplaatst op 5 mei 2023, om 22:13 uur

BINNENLAND – Op deze Bevrijdingsdag roept de NS reizigers op om goed in de gaten te houden wanneer de laatste treinen rijden. Zeker omdat sommige festivals langer doorgaan dan voorzien, terwijl de dienstregeling van de vervoerder niet is uitgebreid.

Sommige bevrijdingsfestivals gaan langer door. Dat is bijvoorbeeld het geval in Groningen, waar rapper Kraantje Pappie werd toegevoegd aan de line-up. De hiphopartiest treedt op tussen 00.00 en 01.00 uur. Vanwege het slechte weer werd het terrein in Groningen vrijdagmiddag tijdelijk ontruimd. Later werd het programma weer hervat.

Eerder vrijdag werd ook het bevrijdingsfestival in Zwolle tijdelijk stilgelegd vanwege het slechte weer.

“Check de reisplanner voor vertrek”, luidt het advies van de NS.

Door: ANP