Twee gewonden bij ongeluk met auto en vrachtwagen

Twee gewonden bij ongeluk met auto en vrachtwagen

Geplaatst op 28 april 2023, om 07:25 uur

ALMERE – Een auto en een vrachtwagen zijn vrijdagochtend in botsing geraakt op de A6 tussen Lelystad en Muiden. Volgens de politie zijn er “in ieder geval” twee gewonden gevallen. De hoofdrijbaan is afgesloten.

De politie spreekt van een “ernstig ongeluk”. De gewonden zijn inzittenden van de auto en de traumahelikopter is opgeroepen. Volgens een woordvoerster van de politie zaten er in totaal drie mensen in de auto. De vrachtwagenchauffeur is ongedeerd, zegt ze.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van knooppunt Almere. Bestuurders moeten de parallelrijbaan gebruiken. Rijkswaterstaat verwacht dat de weg rond 08.00 uur weer vrij is.

Foto: Weginspecteur CM