Man dood bij steekpartij in woning, vrouw en kind gewond

Man dood bij steekpartij in woning, vrouw en kind gewond

Geplaatst op 28 april 2023, om 07:15 uur

ETTEN-LEUR –  Door een steekpartij bij een woning in Etten-Leur is vrijdagochtend een man overleden. Een kind en een vrouw raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis, meldt de politie. Man, vrouw en kind vormen volgens de politie een gezin.

Of de steekpartij binnen het gezin plaatsvond, of dat er misschien een ander persoon bij betrokken is geweest, weet de politie nog niet.

De melding van het incident aan de Leurse Dijk in de Brabantse plaats kwam rond 05.00 uur, aldus de politie. Het zwaargewonde kind en de gewonde vrouw werden in de woning aangetroffen, de overleden man lag buiten. De politie wil op dit moment niets zeggen over de leeftijden van de slachtoffers.

Foto’s: Perry Roovers

Door: ANP