Overleden persoon gevonden op straat

Overleden persoon gevonden op straat

Geplaatst op 25 april 2023, om 09:10 uur

HEERLEN – Op de Promenade in Heerlen is een overleden persoon aangetroffen. Het is nog onduidelijk wat er is gebeurd en hoe de persoon om het leven is gekomen. De politie is bezig met onderzoek naar de toedracht van het overlijden.

Het gebied rondom de Promenade is afgezet voor onderzoek en er zijn verschillende politievoertuigen aanwezig. Voorbijgangers worden op afstand gehouden en er wordt gevraagd om niet te filmen of foto’s te maken van de plek waar het lichaam is gevonden.

De politie heeft nog geen informatie vrijgegeven over de identiteit van de overledene. Ook is niet bekend of er sprake is van een misdrijf of dat het om een natuurlijke dood gaat.

Foto: Ter illustratie