‘Kwark etende’ Tesla-bestuurder crasht tegen vrachtwagen

‘Kwark etende’ Tesla-bestuurder crasht tegen vrachtwagen

Geplaatst op 21 april 2023, om 11:12 uur

BERGEN – Op vrijdagochtend heeft er een ernstig ongeluk plaatsgevonden op de N9 ter hoogte van Bergen. Een vrachtwagen en een auto zijn op elkaar geklapt, waarbij de bestuurder van de auto gewond is geraakt en naar het ziekenhuis is overgebracht. De weg ligt bezaaid met schade van beide auto’s en de N9 is voor onbekende tijd afgesloten van beide zijden.

Volgens een agent die ter plaatse was, reed de auto op de automatische piloot en was de bestuurder bezig met het eten van een bakje kwark. Dat meldt het persbureau. Mogelijk is de automobilist met zijn been tegen het stuur gekomen waardoor het misging. De vrachtwagenchauffeur had flink de schrik en raakte gelukkig niet gewond.

Vanwege het ongeval wordt al het verkeer omgeleid via de ventweg. Een berger zal de beide voertuigen komen ophalen. Het is nog niet duidelijk hoe lang de weg afgesloten zal blijven.

Foto’s: Inter Visual Studio