Drie gewonden bij ernstig ongeval tussen twee auto’s

Drie gewonden bij ernstig ongeval tussen twee auto’s

Geplaatst op 21 april 2023, om 12:13 uur

LIESHOUT – Op vrijdagochtend vond er een ernstig ongeval plaats op de Deense Hoek in Lieshout. Twee auto’s botsten op elkaar, waardoor drie mensen gewond raakten. De situatie was zo ernstig dat er een traumahelikopter ter plaatse kwam om medische hulp te verlenen.

De gewonden zijn na stabilisatie in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. De precieze omvang van hun verwondingen is nog niet bekend.

De oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend. De politie heeft de weg gedeeltelijk afgesloten om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. Hierdoor kan er tijdelijk verkeershinder ontstaan voor automobilisten die deze route nemen.

Foto’s: Harrie Grijseels