Vluchtend drietal verliest pakketjes geld op spoor

Vluchtend drietal verliest pakketjes geld op spoor

Geplaatst op 20 april 2023, om 21:10 uur

HILVERSUM – Drie personen met bivakmutsen op hebben donderdagmiddag op de spoorlijn in Hilversum pakketjes met geld verloren. Dat gebeurde toen ze op de vlucht waren. Volgens de politie is het onduidelijk wat er precies is voorgevallen.

De politie kreeg rond 15.45 uur een melding dat een getuige drie jongemannen met bivakmutsen in een auto zag op de Noorderweg, die parallel aan het spoor loopt. Toen de auto stopte, sprongen de verdachten eruit en renden over het spoor, waar ze verschillende pakketjes met geld verloren.

Ook stalen ze met geweld een scooter van een voorbijganger en zijn daarna ontkomen. Volgens de politie gaat het om jongemannen van tussen de 18 en 20 jaar oud. Het drietal is voor het laatst gezien in de omgeving van de Diamantstraat.

Vanwege het incident konden korte tijd geen treinen over het spoor rijden.