Veel rook bij brand in bedrijfspand

Veel rook bij brand in bedrijfspand

Geplaatst op 20 april 2023, om 21:30 uur

BERGEN OP ZOOM – Donderdagmiddag is er een brand uitgebroken bij Machinefabriek Heynen aan de van Wamelweg in Bergen op Zoom.

Om 17:50 uur werd de brandweer opgeroepen voor de brand. Vijf minuten na de eerste melding werd door de brandweer opgeschaald naar middelbrand. Meerdere tankautospuiten, een hoogwerker en een waterwagen kwamen met spoed ter plaatse om het vuur te bestrijden. Bij de brand kwam behoorlijk wat rook vrij. Vanwege de bluswerkzaamheden is één rijstrook van de Randweg-West afgesloten voor verkeer. Na een klein half uur had de brandweer het vuur onder controle. Vanuit de hoogwerker hebben brandweerlieden op het dak een nacontrole uitgevoerd.

Wat er in het pand in brand heeft gestaan is niet helemaal duidelijk.

Foto’s: Venema Media