Automobilist overlijdt na frontale botsing tegen boom

Automobilist overlijdt na frontale botsing tegen boom

Geplaatst op 20 april 2023, om 14:06 uur

SCHOONOORD – Op de Slenerweg N376 bij Schoonoord (Drenthe) heeft zich op donderdagmiddag een tragisch ongeval voorgedaan waarbij een automobilist om het leven is gekomen. Het betrof hier een eenzijdig ongeval waarbij de bestuurder frontaal op een boom is geknald en kort daarna aan zijn verwondingen is overleden.

Meerdere hulpdiensten, waaronder de brandweer en het Mobiel Medisch Team (MMT), waren snel ter plaatse om assistentie te verlenen. De omstandigheden waaronder het ongeval heeft plaatsgevonden zijn nog niet bekend en worden momenteel nog onderzocht.

De woonplaats en leeftijd van het slachtoffer zijn nog niet bekendgemaakt. Het is vooralsnog onduidelijk of er nog andere voertuigen bij het ongeval betrokken waren. De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Foto’s: Van Oost Media