UPDATE: A2 dicht richting Eindhoven na groot ongeluk met drie vrachtwagens

UPDATE: A2 dicht richting Eindhoven na groot ongeluk met drie vrachtwagens

Geplaatst op 20 april 2023, om 16:51 uur

EINDHOVEN – Op donderdagmiddag heeft er zich een ernstig ongeval voorgedaan op de A2 vanuit Weert richting Eindhoven. Bij het Eindhovense knooppunt Batadorp botsten meerdere voertuigen op elkaar, waaronder tenminste drie vrachtwagens en een auto. De bestuurder van een vrachtwagen raakte hierbij gewond en zit bekneld.

Meerdere hulpdiensten zijn ter plaatse om hulp te verlenen en het is nog niet duidelijk wat er precies gebeurd is. Rijkswaterstaat heeft aangegeven dat zij tot half acht ’s avonds bezig zullen zijn met werkzaamheden op de weg. Het is op dit moment nog niet duidelijk of de weg ook tot die tijd helemaal dicht zal blijven.

Door het ongeluk kan verkeer niet via de parallelbaan om het ongeval heenrijden, waardoor er veel vertraging ontstaat. Het verkeer vanuit Maastricht wordt dan ook geadviseerd rekening te houden met extra reistijd en een omleidingsroute te volgen. Vanaf knooppunt Leenderheide is er een omleidingsroute ingesteld richting Utrecht via de A67, A73, A50 en A15.