Bestuurder raakt bekneld na ongeval, met spoed afgevoerd

Bestuurder raakt bekneld na ongeval, met spoed afgevoerd

Geplaatst op 19 april 2023, om 09:47 uur

HILVERSUM – Dinsdag op woensdag nacht heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Mies Bouwman Boulevard in Hilversum.

Rond 03:00 uur zijn twee personenauto’s betrokken geraakt bij een heftige botsing. Volgens de politie is één van de auto’s van de weg geraakt en tegen een boom gebotst, waarna de tweede auto vermoedelijk op de eerste is gebotst.

De bestuurder van de auto die tegen de boom botste, raakte bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het Universitair Medisch Centrum in Utrecht. De bestuurder van de tweede auto is naar het ziekenhuis in Hilversum gebracht voor verdere behandeling. Daarnaast raakten nog twee anderen lichtgewond bij het ongeval.

De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend en zal worden onderzocht door de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie. De weg is tijdelijk afgesloten geweest om hulpverlening en onderzoek mogelijk te maken.

Foto’s: Inter Visual Studio/Jan Peter Otto

facebook