Toverland bezoekster gevallen van perron achtbaan: breekt rug

Toverland bezoekster gevallen van perron achtbaan: breekt rug

Geplaatst op 18 april 2023, om 18:05 uur

SEVENUM – Op zondag heeft een vrouw tijdens haar bezoek aan attractiepark Toverland in Sevenum haar rug gebroken nadat ze van het perron van een achtbaan viel. De vrouw is onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Naar aanleiding van een artikel in De Limburger heeft een woordvoerder van Toverland bevestigd dat er een incident heeft plaatsgevonden op de 320 meter lange overdekte treinachtbaan Toos-Express. Een bezoekster stapte mis toen ze in het voorste karretje wilde instappen en viel daarbij 2,5 meter naar beneden.

Volgens de woordvoerder wordt het platform van de Toos-Express gescheiden van de karretjes door middel van een pvc-flap. De bezoekster viel door deze flap heen, waardoor ze ten val kwam. Medewerkers van Toverland hebben eerste hulp verleend en het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.