Automobilist dood na frontale aanrijding tegen boom

Automobilist dood na frontale aanrijding tegen boom

Geplaatst op 18 april 2023, om 18:20 uur

TWELLO – Op dinsdag aan het eind van de middag heeft er een ernstig ongeluk plaatsgevonden op de Rijksstraatweg N344 tussen Teuge en Twello, waarbij een persoon om het leven is gekomen.

De politie heeft laten weten dat het ongeluk gebeurde even voor 17.00 uur en dat de bestuurder vanuit Twello richting Apeldoorn reed. Door onbekende oorzaak verloor de bestuurder de macht over het stuur en botste frontaal op een boom. Ondanks de reanimatiepogingen van het slachtoffer, heeft deze het niet overleefd.

Op de plaats van het ongeluk waren meerdere hulpdiensten aanwezig om te helpen. De politie heeft de weg afgesloten en is begonnen met een onderzoek op de plek van het ongeluk. Het is nog niet bekend wie de omgekomen persoon is. De politie zal daar later meer informatie over geven.

De weg tussen Teuge en Twello blijft nog zeker tot 20.00 uur dicht.

Foto’s: Persbureau Heitink