Man raakt bekneld onder te water geraakte grasmaaier en overlijdt

Man raakt bekneld onder te water geraakte grasmaaier en overlijdt

Geplaatst op 17 april 2023, om 15:40 uur

HEERHUGOWAARD – Op de Hasselaarweg in Heerhugowaard is maandagmiddag een man met een grasmaaier in de sloot terecht gekomen. De bestuurder overleefde het niet.

Rond 14:40 uur kwam de melding binnen bij de meldkamer. Hulpdiensten, waaronder meerdere brandweerwagens, de traumahelikopter en de politie, rukten met spoed uit. Ter plekke was een man door onbekende oorzaak met een grasmaaier in een sloot terecht gekomen en onder de machine bekneld geraakt.

Na enige tijd werd het slachtoffer onder de grasmaaier vandaan gehaald en gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten en het slachtoffer overleed ter plekke. De politie heeft van de locatie plaats delict gemaakt en doen onderzoek naar het ongeval.

Foto’s: Inter Visual Studio