58-jarige Nederlander dood aangetroffen op straat in België

58-jarige Nederlander dood aangetroffen op straat in België

Geplaatst op 16 april 2023, om 16:39 uur

KINROOI – Een voetganger is zondagochtend dood aangetroffen op de Weertersesteenweg in het Belgisch-Limburgse Molenbeersel, meldt de Telegraaf. Het slachtoffer, een 58-jarige Nederlander, werd vermoedelijk aangereden door een voertuig, waarna de bestuurder is gevlucht.

Het slachtoffer werd zondag rond 04:00 uur aangetroffen op de rijstrook bij het inrijden van het centrum van Molenbeersel, vanuit de richting van Kinrooi. Sommige buren vertellen dat ze een doffe klap hebben gehoord, maar gaven er verder geen aandacht aan. Volgens Het Laatste Nieuws was het slachtoffer bij een evenement in de buurt geweest.

Een wagen zou hem hebben aangereden, waarna de man tevergeefs is gereanimeerd door de hulpdiensten. De man overleed ter plekke.

De politie heeft de straat afgezet en doet onderzoek naar wat er precies heeft plaatsgevonden.