VIDEO: Verdachte steekpartij crasht tijdens vlucht

VIDEO: Verdachte steekpartij crasht tijdens vlucht

Geplaatst op 15 april 2023, om 18:43 uur

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG  – In Bunschoten-Spakenburg (provincie Utrecht) is zaterdagmiddag iemand neergestoken. Dat gebeurde rond 16.00 uur aan de Cornelis Houtmanstraat, aldus de politie. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft daarna een mogelijke verdachte aangehouden.

De verdachte zou na het incident in een auto zijn weggereden en is aan de Zevenhuizerstraat mogelijk betrokken geraakt bij een ongeval. De politie meldt dat ook hij naar het ziekenhuis is gebracht.

Het is niet duidelijk of het steekincident in een woning heeft plaatsgevonden of buiten. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident en naar de betrokkenheid van de verdachte. “Het is nog te vroeg om te kunnen concluderen wat er zich precies heeft afgespeeld.”

Foto’s: William Harthoorn/Persbureau Heitink