Man lag samen met zijn katten wekenlang dood in zijn woning

Man lag samen met zijn katten wekenlang dood in zijn woning

Geplaatst op 13 april 2023, om 15:49 uur

BEVERWIJK – In een flat aan de Plantage in Beverwijk is zaterdag het lichaam van een overleden persoon aangetroffen nadat andere flatbewoners de politie hadden gebeld vanwege aanhoudende stankoverlast, meldt De Telegraaf. Naar verluidt lag de Beverwijker al enkele weken dood in zijn woning. Ook zijn katten waren dood.

De indringende ‘vreemde geur’ die in de hal heeft gehangen krijgt met het nieuws van het overlijden van hun buurman een hele andere lading. ‘De man moet er al wekenlang hebben gelegen, zonder dat het door iemand is opgemerkt. Ook zijn katten zijn gevonden, vermoedelijk gestorven door verhongering”, zegt een buurvrouw uit de flat.

Het zou gaan om een man van rond de 35 jaar oud. Voor de deur stonden vaak een motor en zijn bestelbus. ”Die stond al weken op dezelfde plek, dus belden zijn directe buren zaterdag toch maar met de politie waarna hij werd gevonden in huis”.

Nadat de woning wordt vrijgegeven door de politie, wordt er een specialistisch reinigingsbedrijf ingeschakeld om de woning schoon te maken. Ook de woning van de buurvrouw wordt gereinigd. De politie zegt een misdrijf te kunnen uitsluiten.

Foto ter illustratie