Man in zorgwekkende toestand na ernstig ongeval

Man in zorgwekkende toestand na ernstig ongeval

Geplaatst op 13 april 2023, om 11:10 uur

DIESSEN – Op donderdagochtend heeft er op de N395 (Voorteindseweg) tussen Middelbeers en Diessen (Noord-Brabant) een ernstig auto-ongeluk plaatsgevonden waarbij drie voertuigen betrokken waren. Het ongeval vond even na 07.30 uur plaats en leidde tot de inzet van meerdere hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter.

Een 24-jarige bestuurder uit Hilvarenbeek raakte bij de botsing ernstig gewond en is in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis vervoerd. De andere betrokken bestuurders zijn door ambulancemedewerkers nagekeken, maar hoefden niet naar het ziekenhuis.

Het is nog onbekend wat de oorzaak van de kop-staart aanrijding is. De politie is ter plaatse om onderzoek te verrichten en de weg blijft voorlopig afgesloten. Het is nog onduidelijk hoelang de afsluiting zal duren.

Foto’s Sander van Gils