Dode onder ‘verdachte omstandigheden’ gevonden, man 53 aangehouden voor mogelijke betrokkenheid

Dode onder ‘verdachte omstandigheden’ gevonden, man 53 aangehouden voor mogelijke betrokkenheid

Geplaatst op 13 april 2023, om 17:08 uur

BOVENKARSPEL – In het Noord-Hollandse Bovenkarspel is woensdagavond onder verdachte omstandigheden een overleden persoon aangetroffen. De politie heeft een 53-jarige man uit de gemeente Stede Broec, waar Bovenkarspel onder valt, aangehouden wegens mogelijke betrokkenheid bij het overlijden. Een misdrijf wordt niet uitgesloten.

Het slachtoffer werd dood gevonden aan de Bourgondiëweg tijdens een onderzoek naar een vermist persoon. De identiteit en ook de doodsoorzaak worden onderzocht. In een woning en een auto stelt een forensisch onderzoeksteam sporen veilig.

De verdachte zit vast op het politiebureau en mag alleen contact hebben met zijn advocaat.

NH Nieuws meldde eerder op de dag dat bij een woning aan de Bourgondiëweg de politie onderzoek deed in verband met een vermiste vrouw, die sinds afgelopen maandag verdwenen is. De vrouw zou op het betreffende adres wonen.

facebook

 

Door: ANP