VIDEO: Ondernemer driemaal doelwit van gewelddadige overvallers

VIDEO: Ondernemer driemaal doelwit van gewelddadige overvallers

Geplaatst op 11 april 2023, om 23:00 uur

PURMEREND – In Opsporing Verzocht word dinsdagavond aandacht voor een 50-jarige ondernemer uit Purmerend.

Hij werd in 2022 tweemaal slachtoffer van een gewelddadige beroving. In april en september 2022 werd hij op straat, bij zijn bedrijf, met veel geweld beroofd. Daarnaast is op 20 oktober geprobeerd zijn gezin te overvallen in hun woning. Voor de tweede beroving in september, vroeg de politie al eerder aandacht in Opsporing Verzocht. Onder bedreiging van een vuurwapen en een mes moest de man onder meer zijn peperdure Rolex-horloge afgeven.

De uitzending leidde nog niet tot herkenning van de daders, maar er zijn wél ontwikkelingen in dit onderzoek.

Foto en Video: Opsporing Verzocht