Wielrenner komt hard ten val en raakt ernstig gewond

Wielrenner komt hard ten val en raakt ernstig gewond

Geplaatst op 10 april 2023, om 16:41 uur

SLIJKENBURG – Op maandagmiddag heeft zich op de parallelweg van de N351 tussen Kuinre en Slijkenburg een ernstig ongeval voorgedaan waarbij een wielrenner zwaargewond is geraakt. Het slachtoffer viel hard van zijn fiets.

Direct na de melding bij de hulpdiensten zijn er meerdere eenheden van de politie, ambulances gealarmeerd. Ook een traumahelikopter werd ingezet. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht onder begeleiding van een arts van het Mobiel Medisch Team.

Het ongeval heeft voor tijdelijke afsluiting van de N351 en Pieter Stuyvesantweg gezorgd. Inmiddels is de N351 weer geopend, maar de parallelweg blijft voorlopig nog afgesloten in verband met onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Foto’s: 112 steenwijkerland e.o.