Motor vliegt in brand na eenzijdig ongeval

Motor vliegt in brand na eenzijdig ongeval

Geplaatst op 10 april 2023, om 17:25 uur

HELVOIRT – Op zondagmiddag rond 14:00 uur heeft een motorrijder uit Drunen een schuiver gemaakt op de Nieuwkuijkseweg ter hoogte van de kruising met ’t Hoog in Helvoirt.

De motorrijder kwam samen met een andere motorrijder vanuit de richting van Vlijmen en was onderweg naar Helvoirt. In de bocht van de Nieuwkuijkseweg gleed de motorrijder onderuit en viel op het wegdek. Direct na de val vloog de motor in brand. Ondanks de snelle komst van de brandweer uit Cromvoirt kon de motor niet worden gered.

Na het blussen werd de motor langs de weg gelegd en zal later door een bergingsbedrijf worden opgehaald. De weg was gedurende de bluswerkzaamheden enige tijd gedeeltelijk gestremd. De motorrijder is bij het ongeval ongedeerd gebleven.

Foto’s: Bart Meesters/Meesters Multi Media