Politiehelikopter en Veteranen Search Team ingezet bij zoekactie naar 21-jarige vrouw

Politiehelikopter en Veteranen Search Team ingezet bij zoekactie naar 21-jarige vrouw

Geplaatst op 10 april 2023, om 09:20 uur

BERGEN OP ZOOM/HALSTEREN – De politiehelikopter en het Veteranen Search Team zijn zondagavond ingezet geweest bij de zoektocht naar een vermiste 21-jarige vrouw vanuit Halsteren.

Omstreeks 16:10 uur verstuurde de politie een Burgernetbericht vanwege de vermissing. Uiteindelijk is de vrouw door de politiehelikopter aangetroffen in een (bos)perceel aan de Bergsebaan in Bergen op Zoom. Meer dan 50 vrijwilligers van het Veteranen Search Team stonden aan de Bemmelenberg in klaar om in het bos te gaan zoeken toen het bericht kwam dat ze terecht was. Ambulancepersoneel heeft de vrouw nagekeken, volgens de politie verkeert ze in goede gezondheid.

Veteranen Search Team
Het Veteranen Search Team ondersteunt, door politie gecoördineerde, zoekacties naar vermiste personen. Het team is een efficiënt middel om op gestructureerde wijze gebieden te doorzoeken. De geboden ondersteuning bestaat uit getrainde en gedisciplineerde manschappen met militaire achtergrond die gediend hebben in diverse crisisgebieden in de wereld. Daarnaast beschikt het team over een aanzienlijk aantal oud politiebeambten.

Foto´s: Venema Media