Taxi vat vlam na ongeval met personenauto, bestuurder gevlucht

Taxi vat vlam na ongeval met personenauto, bestuurder gevlucht

Geplaatst op 10 april 2023, om 09:50 uur

DEN BOSCH– Op de Magistratenlaan in Den Bosch heeft zondagavond een ongeval plaats gevonden tussen een personenauto en een Taxi.

De melding van het ongeval kwam rond 21:10 uur binnen bij de hulpdiensten. Aan de achterzijde van het station ter hoogte van de roltrappen wilde de taxi een parkeerhaven verlaten, toen deze in botsing kwam met een personenauto. Na het ongeval begon de taxi aan de voorzijde te branden. De opgeroepen brandweer wist de vuur snel te blussen. De inzittende van dit voertuig werden na het ongeval door ambulancemedewerkers gecontroleerd, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto parkeerde na het ongeval zijn auto in een parkeervak een klein stukje verder op en nam daarna de benen. Waarom de bestuurder ervandoor ging is niet bekend.

De politie heeft het ongeval in onderzoek en heeft beide voertuigen laten wegslapen. De schade aan beide voertuigen was groot. Na het ongeval was de weg enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Foto’s: Bart Meesters

facebook