Man ‘onder verdachte omstandigheden’ aangetroffen in voormalig hotel

Man ‘onder verdachte omstandigheden’ aangetroffen in voormalig hotel

Geplaatst op 10 april 2023, om 20:26 uur

ZEDDAM – Maandagavond is er een man onder verdachte omstandigheden aangetroffen in voormalig hotel De Uitkijk in Zeddam (Gelderland).

Het slachtoffer is met spoed met de ambulance naar het ziekenhuis in Doetinchem gebracht. De politie is een onderzoek gestart en houdt de woning en omgeving in de gaten. De man zou rond 18.15 uur door zijn medebewoners zijn gevonden in het voormalig hotel waar sinds een aantal jaar arbeidsmigranten wonen. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. Volgens de politie werd de man onder verdachte omstandigheden aangetroffen en is hij meteen naar het ziekenhuis gebracht. De traumahelikopter werd opgeroepen, maar hoefde uiteindelijk niet te landen.

De politie onderzoekt de zaak en hoort getuigen. De woning is afgesloten voor publiek en pers. Hotel De Uitkijk werd enkele jaren geleden ingericht voor de huisvesting van buitenlandse arbeiders, voornamelijk uit Polen.

Foto’s: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink