VIDEO UPDATE: Snelweg dicht na ongeval met meerdere voertuigen

VIDEO UPDATE: Snelweg dicht na ongeval met meerdere voertuigen

Geplaatst op 10 april 2023, om 21:48 uur

HETEREN – Op maandagavond heeft er op de A50 bij Heteren een ernstig ongeval plaatsgevonden. Twee voertuigen zijn daarbij betrokken geraakt en er zijn drie slachtoffers.

Het ongeval gebeurde iets voor 21.00 uur. Diverse hulpdiensten werden gealarmeerd voor het ongeval. Een traumahelikopter is eveneens opgeroepen en is inmiddels geland in de berm naast de snelweg. Door het ongeval is de deur van de witte auto van de wagen afgeknald en midden op de snelweg terecht gekomen.

Als gevolg van het ongeval was de snelweg voor een groot deel afgesloten. Verkeer werd geadviseerd om via de afrit de snelweg te verlaten en even verderop de oprit weer op te rijden om de weg te kunnen vervolgen. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.

Foto & Video: Roland Heitink